Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig soppa med couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med grönsaker i tunna skivor, kycklingfilé och snabblagad couscous svänger du lätt ihop en mättande och god soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en gryta. Fräs löken på medelvärme i cirka 10 minuter. Häll i de torra kryddorna, vitlök och ingefära och fräs i en minut.
  2. Tillsätt morot och zucchini och fräs en minut till. Slå i vattnet, tillsätt buljongen och låt koka upp.
  3. Lägg i kycklingfilén och saffranet och låt koka i cirka fem minuter tills kycklingen är precis genomkokt. Tillsätt couscous och dra av plattan.
  4. Sätt ett lock på kastrullen och låt stå i fem minuter. Smaka av med salt och peppar. Garnera med persiljan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.