Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga klibbiga spare ribs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Vet inte om jag läst det här receptet någonstans eller om jag råkat hitta på det själv. Hur som helst finns det inga godare revbenspjäll.

Ingredienser

Instruktioner

Skala morot och lök, dela i grova bitar. Lägg revben, morötter, lök, salt och peppar i en stor gryta. Täck med vatten. Låt koka i 1½ timma. Ta upp revbenen och lägg på ett ugnsgaller, låt svalna lite. Sätt ugnen på 250 grader grill. Pensla revbenen med Hoisinsås på båda sidor och krydda med grillkrydda. Kör i ugnen några minuter så att revbenen får en lagom grillyta på båda sidor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.