Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddigt korv- och kycklingfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En "ihop-plock" rätt som först blev till dagarna innan storhandling när det nästan ekade i både kyl och skafferi. Efter hand har jag ändrat och lagt till, det går ju att variera ingredienserna ganska mycket men just det här har blivit en favvo hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kyckling och korv i mindre bitar. Kärna ur pepparfrukten, var noga med att få bort alla hinnor och akta ögonen! Finhacka pepparfrukten och strimla tomaterna, skiva löken fint. Bryn kycklingen runt om i en ganska het stek/wokpanna. Tillsätt korven. Låt det fräsa medan du rör om hela tiden. Lägg i pepparfrukt, tomater och rödlök och låt det fräsa tills de blivit lite mjuka. Vänd ner bönorna och låt dem bli varma. Dra från värmen och vänd ner ruccola. Servera direkt tex till pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.