Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddoftande Marinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bäst till: Fläskkarré, biff, entrecote

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samtliga ingredienser ordentligt
  2. Tumregeln är enkel: ju längre du marinerar desto bättre blir resultatet. Är du förutseende och duktig marinerar du kvällen innan. Men åtminstone ett par timmar bör köttet ligga och dra åt sig smak. Är köttet tunt (till exempel till små grillspett) räcker det med kortare tid. Viktigt!Torka alltid av marinaden från köttet innan du grillar. Då minskar risken att köttet blir bränt. För att få mer smak: Pensla köttet med marinaden mot slutet av grillningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.