Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstark bantarfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Oxfärs - bantarmat, innehåller ca 145 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta färsen smidig med äggula och lite vatten. Smaksätt med salt, peppar och ett par stänk tabasco, lite kinesisk soya och finskuren paprika. Forma färsen till fyra biffar och lägg dessa på var sin bit folie. Vik samman paketen och "stek" dem i torr panna. Vänd dem en gång och beräkna ca 6 min på varje sida.
  2. Vik ner foliet och garnera med en klick keso, kryddad med finklippt gräslök.
  3. Servera grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.