Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kulla smörgåstårta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den blir godare om den får stå utan garnering i kylskåpet ett dygn.

Ingredienser

Instruktioner

1. Smöra brödskivorna lätt. 2. Häll ut vattnet. Finfördela tonfisken. Kärna ur och skär äpplet i fina tärningar. Klipp dillen ganska fint. 3. Vispa grädden till gräddfilskonsistens. Blanda med majonäsen och smaksätt med riven pepparrot,salt och vitpeppar. 4. Blanda tonfisken , äpplen och dill med majonnässåsen. 5. Lägg 2 brödskivor intill varandra och bred på hälften av fyllningen. Därpå 2 brödskivor med resten av fyllningen placera de 2 sista brödskivor ovan på. 6. Garnera efter smak och tycke tex. räkor, gurka och rödpapprika 7. Bred tunt med majonnäs på kanterna och tryck på gurkskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.