Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kumminstekt filé med svamp polenta och yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker och salt. Gnid in filéerna med blandningen. Lägg dem i en plastpåse och låt dem marinera minst 1 tim. Torka av och stek kycklingen sakta i smör ca 12 min. Skär svampen i skivor och stek den. Tag undan ca hälften till garneringen. Slå på buljong och grädde och låt koka upp. Vispa ner polentan och ta av från värmen. Låt stå med lock och svälla i 15 min. Rör ner parmesanosten och späd ev med lite mjölk. Konsistensen ska vara krämig. Smaka av med tabascon och vänd ner gräslöken. Servera med den stekta svampen på polentan, lite grovkornig senap på kycklingen och en klick matlagningsyoghurt. Tillbak

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.