Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kveite med räksås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram fisken i rumstemperatur och salta med jodfritt salt smörj en ugnsfast form och lägg i fisken tillsätt peppar samt de klyftade grönsakerna. Stek i ugnen i 200 grader ca 30 minuter.
  2. Såsen: Smält smöret och tillsätt vetemjölet. Späd med fiskbuljongen, äggulorna och grädden. Tillsätt de skalade räkorna samt dillen. Servera med pressad potatis samt en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.