Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling à la Gunnebo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Man kan byta ut kycklingen mot fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i skivor. Bryn köttet. Salta och peppra. Blanda ihop lätt creme fraiche, grädde, kinesisk soja och thai sweet chilisåsen. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och slå över såsen. In i ugnen 175 grader i 20 minuter.
  2. Servera med ris eller bandpasta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catarinw 14 september 2009

    Enkelt, mycket gott. Kokade ihop i en gryta istället för att ha det i en form i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.