Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i dillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En supergod vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka vatten tillsammans med buljongtärning, salt och lagerblad. Putsa kycklingen från fett och hinnor. Skär i grytbitar. Lägg i kycklingen och den skivade moroten, låt sjuda i 10-12 min. Efter halva tiden tillsättes purjolöken. Sila buljongen. Gör en bottenredning späd med buljongen under omrörning. Sjud såsen i 3-5 min. Tillsätt grädden smaka av med salt, dill, socker och ättikssprit. Lägg kycklingen i en form. Häll över sås och rotsakerna. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.