Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god kycklingrätt som går fort att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna i munsstora bitar. Krydda dem med salt och peppar och bryn dem fint gyllenbruna i smör.
  2. Häll på vin och smulad buljongtärning. Låt puttra på svag värme under lock 5-7 min. Kolla med sticka så att köttsaften som rinner ut är klar utan rosa inslag.
  3. Tillsätt dragonhacket och grädden och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Låt koka utan lock 2-3 min. Servera med pasta eller potatis och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.