Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling marinerad i vitlök och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept som jag inte provat än, men jag skulle tro att det smakar smaskens med kombinationen vitlök, chili och citron.

Ingredienser

Instruktioner

Gör marinaden genom att vispa samman vitlök, chili, citronsaft och olivolja, och krydda med salt. Häll den över kycklingbrösten och låt marinera minst 1 timme. Stek kycklingen på medelhög värme i 5-6 minuter på varje sida tills den är genomstekt. Servera med pressad potatis och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.