Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med ädelost

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min svägerska bjöd på detta i somras sååå gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i bitar, stek den, jag brukar hälla i lite vatten och låta den små koka tills den nästan går sönder, tycker det är godast och krydda med lite salt och peppar,
  2. Häll sedan i crème fraichen, och sedan i med ädelost efter smak.
  3. Servera med pasta och grönsaker till, mums

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.