Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med äpple och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äpplen och rökt skinka ger fin kontrast till kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i smör i en stor stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg på lock och låt kycklingen eftersteka i 20-25 min.
  2. Kärna under tiden ur äpplena och skär dem i tärningar. Strimla skinka och purjolök. Fräs äpple, skinka och purjolök i smör i en traktörpanna. Häll på grädden. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg över kycklingen utan sky i äppelsåsen och låt puttra ca 5 min. Garnera med färsk timjan eller persilja. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.