Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med blomkål och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förstek kycklingen ca 5 minuter i en panna så den får lite färg. Salta och peppra. Plocka (dela) blomkålen och lägg i en ugnsfast form. Skålla mandeln och lägg dem över blomkålen.
  2. Toppa med rivet citronskal, rosmarin och persilja. Lägg kycklingen ovanpå och ringla över olja, salta och peppra.
  3. Stek i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Garnera med färska örter och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.