Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med cocosmjölk

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Asiatisk spännande smak med cocos och soltorkade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i skivor och bryn i stekpanna. Lägg över i ugnssäkert fat.
  2. Skiva purjolöken och champinjonerna och bryn det i samma panna, tillsätt pressad vitlök.
  3. Blanda i cocosmjölken, crème fraichen, sötsur sås, soya och hönsbuljongtärningen. Låt det få ett uppkok. Tillsätt paprikapulver alt curryn efter smak och salta/peppra.
  4. Om du vill ha såsen lite tjockare, red med maizena.
  5. Häll såsen över de brynta kycklingfiléerna och strö över riven ost. In i ugn 200 gr i 20 min.
  6. Serveras tillsammans med ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.