Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med krämigt täcke

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt, älskas av alla, stor som liten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kycklingen stekes i valfria storlekar och kryddas med salt och peppar.
  2. Blanda i hop crème fraichen den strimlade skinkan, hackade persiljan, senap & osten till en krämig blandning.
  3. Lägg kycklingen i en ugnsäker form och klicka ut blandningen över kycklingen, spä med matlagningsgrädde efter behov av sås. Gratinera i ugnen på 225 grader ca 20-25 min.
  4. Serveras med pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • zonale 23 mars 2008

    Min familj och mina gäster tyckte att det smakade mycket gott. Extra plus till att den går att förbereda fram till gratineringen.

  • ullabernt 24 mars 2008

    Smakade mycket bra! Uppskattades verkligen av våra gäster på påskdagen och då är det roligt att vara värdinna./Ulla

  • Roos 28 mars 2008

    En mycket uppskattad måltid blev det på påskdagen för mina närmaste. ALLA, även mitt barnbarn på 1 år, tyckte att det smakade underbart. / Inger

  • flabban 19 augusti 2008

    Mycket god, en klar favorit. Kommer att göra den fler gånger.

  • SEAbjrpn 2 oktober 2010

    Tack för ett gott och lätt recept. Kram SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.