Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och bacon i ädelsås med bandpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär baconet i 2 cm bitar, smält smöret i en teflonpanna och lägg i baconet. Skär filéerna i mindre bitar och lägg i pannan när baconet nästan är knaperstekt, salta och peppra. Skär lök och paprika i stora bitar. När kycklingen har fått färg och nästan är färdigstekt, pressa i vitlöken och lägg i grönsakerna och stek ytterligare några minuter. Häll i grädden och riv ner ädelosten, rör om och låt puttra i 10 min. Servera med kokt bandpasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.