Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbröst med varm grekisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig god kombination där salladen är varm, mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa citronsaft över kycklingbrösten. Salta och peppra. Stek dem i lite olja tills skinnet får fin färg runtom. Efterstek i 150 graders varm ugn i cirka 25 minuter.
  2. Skär baconskivorna i mindre bitar och stek dem knapriga i het panna. Häll på balsamvinägern mot slutet och låt koka in.
  3. Skölj, ansa och skär salladsgrönsakerna i mindre bitar. Fräs spenat, rädisor,halverade minitomater, skivad gul lök och oliver lite lätt i oljan. Blanda och smaka av med salt och peppar. Dra bort från värmen och vänd ner ost och sallad. Strö baconet över och servera till kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.