Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingcurry med gröna ärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätt och smidig maträtt... Tar ca: 15 minuter att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Strimla kycklingen i 2 cm tjocka bitar. Hetta upp olja och curry i en stor panna. Stek kycklingbitarna ca: 1 minut på varje sida.
  2. Tillsätt vatten, kycklingfond och ärtor, rör om och låt puttra ca: 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ta pannan av värmen och rör i yoghurten. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.