Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i chili-tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett enkelt recept med olivolja, schalottenlök och chili, men den smakkombinationen gör att kycklingrätten blir god och intressant. Låt filéerna sjuda i tomatsåsen, så behåller de sin saftighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka schalottenlöken. Fräs den i några minuter i olivoljan. Strö över chilipeppar och timjan. Blanda i krossad tomat och smulad hönsbuljong. Koka upp och låt sjuda på svag värme i 10 minuter.
  2. Lägg i kycklingfiléerna. Fortsätt sjuda under lock tills filéerna är genomkokta, 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja.
  3. Servera tomatkycklingen med nykokt pasta och rikligt med färskriven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.