Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilè i vitlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande omväxling på kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka de tinade Filèerna tillsammans med vitlök, salt & svartpeppar i lite vatten (ca 2dl) i 15 minuter skär filèerna i ½ cm tjocka skivor, lägg tillbaka i kastrullen och tillsätt cream fraichen, låt detta koka sakta tills kycklingen känns klar. red av såsen en aning och tillsätt grädden smaka av & krydda extra om du tycker det.
  2. servera med ris eller pressad potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.