Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med gorgonzola

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Dela filéerna i slantar ca 2-3 cm. Bryn kycklingen i olivolja så att de får en lätt brun färg, lyft ur kycklingen. Strimla och bryn purjon utan att den blir bränd, tillsätt crème fraiche, vin och buljong. Smula i gorgonzolan låt koka så att gorgonzolan smälter. Tillsätt kycklingen låt "puttra" (låg värme)i 10-15 min. Servera med grönsallad. En Gewurtstraminer från Alsace sitter inte fel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.