Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med persiljesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God kycklingrätt som passar alla veckans dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med salt och peppar. Stek dem i smöret. När de nästan är färdiga tar ni upp dem ur stekpannan.
  2. Blanda grädde, soya, persilja och buljong i kastrullen. Koka ihop såsen någon minut.
  3. Lägg ned filéerna i såsen. Strö över riven ost. Ös såsen över kycklingen och låt puttra några minuter. Strö över solrosfrön.
  4. Servera gärna rätten med ungsrostade rotfrukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.