Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfileér med kräftstjärtar och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Annorlunda kycklingrätt. Supersmarrig!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela potatisarna en gång på längden och lägg dem I en ugnssäker form, rippla över lite olivolja, lägg på ett par kvistar timjan och krydda med flingsalt och nymalen vitpeppar. Rosta I ugn på 220 grader ca 40 minuter.
  2. Dela Fileérna och bryn dem I en kastrull med lite olivolja. Skala och dela schalottenlökarna I bitar och lägg även dessa I kastrullen. Slå på kycklingbuljongen och grädden, koka sakta ca tio minuter och tillsätt sedan ättikan och sockret. Koka ytterligare 10 minuter och tillsätt en näve grovt skuren dill, kräftstjärtarna och smaka av med salt och nymalen vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.