Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer thai

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En mycket god rätt till en middag med asiatiska rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i tärningar (tips) Dela kycklingen på mitten vilket göra att du får mer mindre bitar. Blanda marinaden i en bunke och lägg i bitarna, Låt stå I cirka 30 min ( kan även stå längre beroende på smak )
  2. Ta fram en stekpanna och häll lite olivolja med smör. Gör så att inte smöret bränns. Låt pannan bli varm och sen tillsätt bitarna. Se till att de inte bränns håll koll på värmen. Tillsätt wokgrönsakerna. Serveras med ris och gärna en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.