Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégryta med dill och dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ovanlig men god smakkombination! Sherryn kan uteslutas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i ca 1 ½ cm breda bitar. Smält smöret blandat med oljan i en gryta och bryn lite i taget, krydda.
  2. Tillsätt smulad buljongtärning och mjölet. Späd ed vatten och lägg ner kycklingen. Småputtra ca 5 min och rör ner grädden, sherryn, dillen och dragon. Puttra ytterligare några minuter tills såsen tjocknar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.