- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Perfekt till vardag som fest, barnens favorit
Instruktioner
- Krydda kycklingfiléerna och bryn i en gryta, späd med vatten så filéerna täcks och låt sjuda ca: 20 - 25 min.
- Såsen:
Fräs ihop margarinet och vetemjölet i en kastrull, späd med skyn från kycklingen, krabbspadet och grädden. Låt koka ihop och smaka av med vitlök och kryddorna.
Dela filéerna i mindre bitar ( 4-5 bitar/filé) och lägg i en smord ugnsform, fördela krabbköttet över kycklingen. Spritsa eller skeda upp potatismoset runt kanterna och häll såsen över kycklingen och krabbköttet, strö parmesan osten över såsen och gratinera sedan i ugnen på 250° värme tills gratängen fått en fin färg ( 10-15 min).
Servera med en grönsallad och gott bröd.
Publicerat den
31 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar