Instruktioner
Hacka lök och skär kycklingen i lagom stora munsbitar. Fräs lök lätt i smör eller olja, tillsätt kycklingen efter ett par minuter. Tillsätt även champinjonerna och låt dem fräsa med. När allt fått lite färg och köttsaften kokat in, tillsätt créme fraichen. låt allt smälta och smaksätt med persilja, salt och vitpeppar. Smula till sist i ädelosten, men ta gärna bort grytan från plattan, och värm bara ytterst lite för att få osten att smälta. Det är också gott att ha vissa klumpar av ädelost kvar. Servera med ris eller pasta och en sallad.
Väldigt god kycklinggryta, första gången jag lagade mat med ädelost men det kommer jag definitivt göra igen.
Min sambos nya favorit-kycklinggryta! Och min också för den delen! Så enkel, precis som det ska vara ;-), och helt otroligt god! Jag brukar köpa två ostar och smula ner en i grytan och sen smula lite över direkt på tallriken!
Nu blev jag glad! Kom på att jag inte har ätit grytan på ett bra tag, så jag måste göra den snart!
En helt otroligt god maträtt. Ingen av oss kunde sluta säga hur gott det var, och så fantastiskt enkelt det var att laga det! Helt underbart med massa smaker. Detta var toppen!