Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingnuggets med dippsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Välj glutenfritt ströbröd Inga problem

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen i 3 min. Sprid ut dem på en plåt. Tillsätt olja, salt, peppar och paprika. Stek mitt i ugnen i 225 grader, ca 20 min Fräs lök och vitlök i olja. Tillsätt resten av såsingredienserna, sjud i 5 min. Låt kallna Pensla kycklingen med pesto och rulla i ströbröd. Stek några min per sida. Salta och peppra. Servera kyckling med potatisklyftor, dippsås och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.