Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga räkbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Receptet taget ur "Lätt och mätt med viktväktarna" 170Kcal per portion 3,5 Points

Ingredienser

Instruktioner

Lägg räkor, fisk, currypasta och majsstärkelse i en matberedare och finfördela och blanda. vänd ner salladslöken. Låt blandningen stå i kylskåp ca 30 min. Blanda ingredienserna till dippsåsen. Forma räk-fisksmeten till 12 små platta biffar. Stek dem i matfett i en stekpanna på medelstark värme tills de är genomstekta och har fin färg, ca 2 min per sida. Servera med såsen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.