Överraskningen är ajvar relish som används i såsen och som fyllning i kycklingen. Gott.
Instruktioner
- Ugn 200º.
- Skär ett djupt snitt längs med filéernas långsidor.
- Skär bort skorpan på brödskivorna. Smula inkråmet från brödet.
- Blanda brödsmulorna, osten och halva mängden ajvar relish. Tryck in fyllningen i fickorna på filéerna. Använd ett par tandpetare för att hålla fyllningen på plats.
- Linda baconskivor runt filéerna. Lägg kycklingfiléerna på en plåt med bakpapper. Tillaga dem i mitten av ugnen 20-30 minuter.
- Blanda créme fraiche och resterande ajvar relish i en kastrull. Låt såsen sjuda några minuter. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker.
- Servera kycklingen med ris, sås och en grönsallad.
Publicerat den
20 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar