Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpanna med nötter och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott och kryddigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingköttet. Skala och hacka löken. Skiva champinjorna och dela broccolin i små buketter. Hetta upp pannan och fräs kyckling och lök med thailändsk röd curry. När kycklingen inte längre ser rå ut, tilsätt svamp och nötter. Krydda med koriander.
  2. Rör om försiktigt och tillsätt tomatsoppa, thailändsk chilisås och koncentrerad kycklingfond. Droppa i små broccolibuketter som bara behöver någon minut i den heta pannan för att bli lagom krispiga. Smaka av med salt och vitpeppar. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.