Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra att ha med ut på stranden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av sparrisknopparna från stjälkarna.
  2. Skär kycklingen, resten av sparrisen och champinjonerna i mindre bitar.
  3. Blanda crème fraiche och majonnäs och justera konsistensen med sparrisens kokvatten. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
  4. Blanda ihop salladen, garnera med sparrisknoppar och strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.