Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med äpple och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mager och mycket god höstsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Fräs dessa i oljan, tillsammans med curryn, i några minuter i en gryta. Tärna eller skiva , morötter och palsternacka, strimla purjolöken. Blanda i dettta i grytan. Häll på vatten, äppeljuice och lägg i buljongtärningen.
  2. Salta och peppra och låt småkoka i 15 minuter. Skär äpplena i bitar och blanda i när det är några minuter kvar. Servera gärna med grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.