Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god och mättande smalsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

skär kyckling och paprika i bitar. Hacka löken. Bryn kycklingen först och tillsätt sedan paprika och lök och låt dem fräsa med en stund. Tillsätt tomter, vatten, vin, buljong och ajvar relish. Salta och peppra. Låt detta koka ihop. Blanda ihop pepparrot , crème fraiche, salt och peppar till en kräm. Servera soppan med krämen, basilika och ev bröd eller risoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.