Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med bacon och persikoyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en lite annorlunda variant av grillspett. Baconets fina röksmak och en fruktig sås passar bra tillsammans med kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa kycklingfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Vik ihop filéerna och linda en baconskiva runt varje. Trä två spett genom varje kycklingpaket, då blir det mer stabilt.
  2. Kärna ur och tärna persikan. Skala och finhacka löken. Blanda persika, lök, yoghurt och chutney.
  3. Grilla spetten runt om över glöd, ca 10 minuter. Kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är färdiggrillad. Servera spetten tillsammans med såsen och nykokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.