Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ovanlig marinad med både hasselnötter och valnötter gör denna kyckling till en spännande händelse på grillen! Var dock noga så nötterna inte bränner. Denna rätt passar lika bra i en form i ugnen, beräkna då 200 grader i 20 minuter. Servera med en krämig kålsallad eller potatisallad med fänkål och strimlad rotselleri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela köttet i mindre bitar, lägg i plastpåse. Blanda marinaden och slå i, lägg i kyl ett par timmar.
  2. Låt köttet rinna av.
  3. Varva det med gurka, tomater och majs på spett.
  4. Vänd spetten över glöden tills kycklingen är helt klar. Pensla ett par gånger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.