Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Låda med brysselkål och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tycker att brysselkål även kallad rosenkål är ett god grönsak som förtjänar ett liv både före och efter jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Koka kålen knappt klar. Lägg över i ugnsform.
  3. Fräs baconet och lägg över.
  4. Vispa ihop ägg och mjölk, krydda och slå över. Strö på osten.
  5. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.