Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läskiga fyllda paprikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läskigt smarriga paprikor med läcker fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ut ögon och mun på paprikorna. Skär loss toppen. Ta bort kärnhuset. Rosta i ugnen ca 15 minuter på 200 grader.
  2. Skär kalkonbacon i mindre bitar. Stek baconet i en torr stekpanna. Rör om under tiden. Dela och skala löken. Lägg en lökhalva i en kastrull. Häll i krossade tomater. Tillsätt honung och salt. Låt sjuda under lock ca 15 minuter. Lyft bort löken.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  4. Fyll paprikorna med spaghetti. Vänd ner bacon i tomatsåsen och häll den över spaghettin. Toppa med locket och redo att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.