Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt chokladkaka med hallon

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En kladdig och fräsch kaka. Enkel att göra i förväg och lika god dagen efter. 304 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, vänd ner dem i äggsmeten med kesella, apelsinjuice och olja.
  3. Smöra och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter. Kontrollera då och då om kakan har stannat.
  4. Vispa grädden, pudra florsocker över kakan och garnera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.