Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt och enkel smögåstårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En god tårta gjord på hönökaka.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg samman två halvor Hönökaka, så att de bildar en rund botten. Blanda keso med bostongurka och bred blandningen på brödbotten. Lägg på ett lager Hönökaka till och vispa grädden. Blanda grädden med sardinerna och täck brödet med fyllningen. Lägg på två nya Hönökakor och bred på gräddfilen. Garnera nu med ägg, tomat, räkor och paprika efter egen fantasi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.