- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Och väldigt god! Ingen visp behövs heller till denna kaka!
Instruktioner
- Smöra en rund form och häll i cocosen. Mosa bananerna väl med sockret. Tillsätt grädden, det uppvispade ägget och vaniljsockret. Häll i vetemjölet, bakpulvret, resten av cocosen som inte fastnade i formen och riv chokladen, till sist det avsvalnade smöret. Rör om ordentligt. Häll i formen och grädda i ca 40 min i 175*.
- Ät den varm med tex lite vaniljglass eller vispad grädde, bara såå mumsigt!
Publicerat den
26 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta verkar gott och enkelt. Ska det bara vara 1 och en halv ruta av chokladen? Det låter lite men det kanske räcker :)
Hej! Det är stora rutor på den chockladen:)