Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt som en plätt banankaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Och väldigt god! Ingen visp behövs heller till denna kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en rund form och häll i cocosen. Mosa bananerna väl med sockret. Tillsätt grädden, det uppvispade ägget och vaniljsockret. Häll i vetemjölet, bakpulvret, resten av cocosen som inte fastnade i formen och riv chokladen, till sist det avsvalnade smöret. Rör om ordentligt. Häll i formen och grädda i ca 40 min i 175*.
  2. Ät den varm med tex lite vaniljglass eller vispad grädde, bara såå mumsigt!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena_edlund 28 oktober 2009

    Detta verkar gott och enkelt. Ska det bara vara 1 och en halv ruta av chokladen? Det låter lite men det kanske räcker :)

  • havrehalm 28 oktober 2009

    Hej! Det är stora rutor på den chockladen:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.