Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt banankaka

 
Skriv ut

Enkel att göra och god att äta. Jag använde kokosflingor i kakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och farinsocker pösigt och tillsätt oljan. Blanda samman alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten. Tillsätt därefter bananerna, filmjölken och kokosflingor eller apelsinskal.
  2. Häll smeten i en avlång smord och bröad form ca 1 1/4 liter.
  3. Grädda i 175-200 grader ca 50-70 minuter, beroende på värme och ugn. Jag gräddade i 175 grader ca 65-70 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.