Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta rätten

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god kost med variationsmöjlighet

Ingredienser

Instruktioner

Fräs den strimlade löken i matfett, tillsätt skinkan, paprikan och låt dem gå ett tag i fettet. Häll i créme fraichen och rör om. Om du väljer pasta till, så bör den förkokas och sedan blandas i detta, tillsammans med de kokta gröna ärterna. Vill man ha ris, så låter man riset gå tillsammans med löken, och sedan späda ut med hönsbuljong. Tre matskedar av skinkosten, en tesked oregano, rör om låt puttra en stund. Lägg i de klyftade tomaterna, rör om och servera. Ha gärna en grönsallad till. Hembakd mjukkaka till och lyckan är total.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.