Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm med vitllök och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lammköttet i drygt centimeterstora bitar.
  2. Hacka tomaterna.
  3. Skala och hacka vitlöken.
  4. Lägg köttet och alla de övriga ingredienserna utom koriander och grön chilifrukt i en kastrull och koka tills köttet är mört och oljan flyter upp, ca 20-25 minuter.
  5. Passa kastrullen och se till att den inte kokar torr.
  6. Sänk i så fall över lite vatten så att kryddorna inte bränns.
  7. Blanda i koriandern och låt smakerna blandas någon min.
  8. Servera kokt ris och turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.