Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammbullar med bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda, matiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda löken och lammfärsen med bulgurn.
  2. Tillsätt kryddor, salt och persilja och blanda alltsammans väl. Forma bullar av smeten och bryn dem runt om. Efterstek på svag värme i 10-15 minuter.
  3. Servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.