Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammburgare med baconaioli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Låglaktos dessutom!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färsen i en bunke. Tillsätt finhackad lök, ägg, salt, peppar och vatten och rör ihop. Vänd ner örterna. Smält smöret i en stekpanna och låt det bli ljusbrunt. Lägg i klickar av färs och stek på ganska svag värme, 3-4 minuter på varje sida.
  2. Baconaioli: Hetta upp en stekpanna och stek baconskivorna knapriga. Låt skivorna rinna av på hushållspapper. Hacka dem fint och blanda med resten av ingredienserna.
  3. Servera gärna med hamburgerbröd med kruskaklin och frön, salladsblad, skivade tomater och lökringar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.