Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockanska lammburgare

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Smakrika hamburgare som kan vara ett gott alternativ på grillen i sommar.Blir även goda att steka på spisen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med hackad vitlök, finhackad chili, kryddor och olivolja. Mosa ihop smör, hackad persilja, hackad vitlök och lite salt. Skiva auberginen tunt och tomaten i tjockare skivor, smaksätt med lite olivolja, salt och peppar. Snitta upp pitabröden och pensla bröden med vitlökssmöret inne och utanpå, lägg tunna skivor fetaost inuti och grilla bröden, hamburgare, aubergine, och tomat. Fyll bröden med grillade hamburgare, aubergine, tomat och ruccola. Tips! Om du snittar och fyller bröden en stund innan grillningen är det viktigt att plasta in dem ordentligt så de inte torkar och går sönder.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.