Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockanska färsbiffar med couscous

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kanel, kardemumma och ingefära ger annorlunda smak åt biffarna. Små bitar av squash i couscousen är krispigt och gott, ett alternativ är att riva den och sedan blanda ner den i couscousen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och salt till couscousen och blanda ner både couscous och tärnad squash. Låt stå och svälla enligt angiven tid på paketet.
  2. Blanda färs och kryddor och forma färsen till biffar. Stek biffarna i olivoljan ca 2 minuter på varje sida. Servera med couscous, squash, aprikoser och paprika

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.